Billetter til Monica Zetterlund Kabaret for kun 10 kr.

De medvirkende i kabaretforestillingen er skuespilleren Saga Gärde, der er svensk og uhyre velsyngende, Anders Ahnfelt-Rønne, som giver den gas på klaver og harmonika og fortæller historier, samt Lars Rønne Olsen, der sørger for underlaget med sin bas.

Billetter til Monica Zetterlund Kabaret for kun 10 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag d. 7. marts kommer der søde skovbær og sure sild til Industrien i Aarup. Føj, sikke en blanding! - kan det være, at nogen tænker. Men når så de får at vide, at det drejer sig om en Monica Zetterlund Kabaret, der hedder ”Søde Skovbær & Sure Sild”, så kan de nok bedre forstå, at det er oplægget til en forrygende aften.

Monica Zetterlund var skuespillerinde, jazzsangerinde og revykunster – international verdensdame og samtidig så uendelig svensk. På den gode måde! Denne aften handler om hende og hendes musik.

Musikalsk kan man glæde sig til toner af Jan Johansson, af Cornelis Wreswijk, af Evert Taube og Svend Asmussen. Og naturligvis skal der heller ikke mangle hverken Calle Schewens vals eller den vidunderlige ”Sakta vi gå genom stan”, forsvenskningen af Ahlert og Turks klassiske ”Walking My Baby Back Home”. Det bliver således et dejligt arrangement med både svensk og international tone.

For at lyse op i den mørke vintertid – Industrien i Aarup er jo et kulturelt fyrtårn i Assens kommune – vil vi give 190 kr. i rabat til alle, der kommer til Monika Zetterlund kabareten ”Søde Skovbær og Sure Sild”.

Vi håber på den måde at bidrage til et lyspunkt vintersøndag - og til at der kommer mange for at se og høre om de sommerlige ”søde skovbær” i den kærlige, humoristiske og poetiske kabaret.

For en flad tier kommer man væk fra hverdagens kolde vinter - og ind i lun og dejlig stemning i et par timer…!

Billetter kan bestilles på Aarup Bibliotek, 64 43 23 43 eller på mail billet@raastof-industrien.dk

Billetter til Monica Zetterlund Kabaret for kun 10 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce