BISSE PÅ FULDT FLOR TUR I ASSENS


BISSE PÅ FULDT FLOR TUR I ASSENS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DU SKYLDER DIG SELV AT OPLEVE BISSE. Han har fået udlevet alt det, han drømte om. Har spillet på Roskilde, været i tv op til flere gange, er blevet hyldet med fem Steppeulve (dansk musikkritikerpris, red.) og op til flere gange modtager seks hjerter og mange 6-stjernet anmeldelser. Lørdag den 17. marts kan du opleve ham med fuldt band på Tobaksgaarden.

Der er ingen tvivl om, at Bisse har haft et travlt og forrygende 2017 med mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed. Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Heartland og Smukfest.

Under overskriften ”Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue 6/6 stjerner. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene ”Kong Bisse af Northside” Og endelig udmærkede sangeren sig ved Gaffapris 2017 med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.

Nå ja! Og på Tobaksgaarden - en forårsaften i 2017 - væltede Bisse salen om kuld med sin meget overbevisende performance og vanvittigst stærkt hold af musikere. Er der noget at sige til, at Tobaksgaarden og Assens glæder sig til lørdag den 17. marts?

Billetter kan købes via Tobaksgaarden hjemmeside www.tobaksgaarden.dk

SE VIDEO-SNAP MED BISSE-HØJDEPUNKTER FRA 2017: https://www.facebook.com/Tobaksgaarden/videos/10155919044710516/

BISSE PÅ FULDT FLOR TUR I ASSENS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce