Manipulationseksperten og showmanden Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. Nu rammer han Assens – det sker fredag den 3. oktober på Tobaksgaarden

I live-showet vil publikum kunne opleve den førende mentalist på helt nært hold, hvor det med al synlighed bevises, at alt hvad han laver på TV faktisk kan lade sig gøre i virkeligheden og med din hjerne.

Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie på DR3 der for nylig har vundet prisen som det mest originale tv program. I programmet udsætter Jan Hellesøe både seerne, folk på gaden og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund. I serien rejser vi ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, der spiller vores hjerne og synssans et puds.

HOLLYWOOD & LAS VEGAS
Jan Hellesøe har optrådt i de sidste 16 år af hans liv og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer.
Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.
Ud over at blive fantastisk underholdt lærer du en masse, du oplever hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

Se mere fra TV-programmet på Jan’s egen Youtube-kanal her: www.youtube.com/channel/UCV_UrIrU9E1UvZVp_8DirOA

TID & STED: TOBAKSGAARDEN FREDAG 3. OKTOBER kl. 20:30
BILLETSALGET BEGYNDER I DAG KL. 15 OG KAN KØBES VIA www.TOBAKSGAARDEN.DK

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet