Assens: SANNE SALOMONSEN SPILLER KONCERT PÅ TOBAKSGAARDEN


Assens: SANNE SALOMONSEN SPILLER KONCERT PÅ TOBAKSGAARDEN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkene i og omkring Tobaksgaarden er glade - og det er nogen og stolthed når Sanne Salomonsen har valgt at gæste Tobaksgaarden til efteråret, hvor hun skal på en omfattende Danmarksturne. Koncerten i Assens bliver den ene af kun 2 fynske koncerter – så der er ingen tvivl om, at der bliver rift om billetterne.

Sanne har altid selv haft masser af “Body & Power” siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde.

I efteråret 2018 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen:

“Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden – og til følelsen.”

Sidste år spillede Sanne Salomonsen blandt andet Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med tv-optræden hver fredag, primetime, i et program som mange har omdøbt til “Sanne-Factor”.

- Ud at spille, det skal jeg. Det er sgu også der, jeg hører hjemme. Det er meget mere mig. Jeg er meget mere musiker, end jeg i virkeligheden er dommer. Det skal jeg lære nu, og det er jeg sikker på, de to mænd kommer til at lære mig, fortæller Sanne Salomonsen, som virkelig har nydt at være flankeret af Remee og Thomas Blachman ved dommerbordet i X-factor.

Billetslaget begynder fredag 9. marts 2018 kl. 10 og kan købes via Tobaksgaardens hjemmeside www.tobaksgaarden.dk

Assens: SANNE SALOMONSEN SPILLER KONCERT PÅ TOBAKSGAARDEN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce