Assens: IT’S PARTY TIME!

THE BLUES BROTHERS SOUVENIR SHOW PÅ TOBAKSGAARDEN 24. MAJ 2018

Assens: IT’S PARTY TIME!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

THE BLUES BROTHERS SOUVENIR SHOW PÅ TOBAKSGAARDEN.
To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion. Røg, bomber, lysshow, stor lyd, dans, gags, fest og farver – og sved.

Alt sammen elementer, som man kan opleve når The Blues Brothers Souvenir Show fyrer den af på Tobaksgaarden 24. maj.

Bandet tager afsæt i det repertoire, som The Blues Brothers præsenterede på deres første plade Briefcase Full Of Blues (1978) og på soundtracket til kultfilmen The Blues Brothers (1980).

Gode gamle rhythm’n’blues og soul standards spillet på en forfriskende rå og pågående måde kombineret med et meget udadvendt sceneshow.

Den idé bygger The Blues Brothers Souvenir Show videre på. Orkestrets ambition har aldrig været at kopiere numrene tone for tone, men at spille versioner af de fedeste rhythm’n’blues- og soulnumre – gerne med en ekstra spand kul.

The Blues Brothers Souvenir Show har gennem mere end 30 år spillet overalt i Danmark og ved enkelte lejligheder uden for landets grænser. Nu er turen kommet til Tobaksgaarden i Assens - hvorfra opfordringen lyder: Frem med hatten, slipset og solbrillerne!
Alle der møder udklædt til koncerten på Tobaksgaarden 24. maj kl. 20 får en billet til en gratis øl/vand i baren.

TOBAKSGAARDEN
TORS 24 MAJ 2018 KL. 20:00
BILLET: www.tobaksgaarden.dk

Assens: IT’S PARTY TIME!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce