Assens: EN UDSTILLING OM DET NÆSTEN FORSVUNDNE

Ny udstilling på Tobaksgaarden: NÆRMEST VÆK af Holger Klinholm og venner, som udgør Morten Krogsgaard, Henrik Noer, Eline Blunert, Mette Melander, Claes Otto Jennow, Lars Mikkes, Jesper (Jesus) Juhl, Sanne Larsen og Christian Nørgaard.

Assens: EN UDSTILLING OM DET NÆSTEN FORSVUNDNE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange medier har i øjeblikket fokus på hvordan især internethandel er med til at forandre vores byer. Mange eksperter og nye rapporter forudser, at vi i de kommende år vil stå over for gigantiske forandringer af det land vi kender. Antallet af døde byer vil vokse markant – nogle byer vil nærmest være væk. Udviklingen råber derfor på, at mange byer skal i gang med en revitalisering. Eller skal de?

Med Tobaksgaardens nye udstilling NÆRMEST VÆK, som åbner torsdag den 22. marts, ønsker kunstneren Holger Klintholm at bevidne og mindes dét som stadig kun lige er. At vise det næsten forsvundne. Ikke som glorificering af den nære fortid, men snarere i form af en række kommentarer og spørgsmål til nutiden:

Hvad har vi gjort, som vi kan fortsætte med?
Hvad vil vi - og hvad vil vi ikke?
Hvad gør vi så - og hvad får vi ikke gjort?

Set på den måde er udstillingen en stor mindestue over det vi gør og lige har gjort – ikke som svar på det stillede spørgsmål – men snarere som kommentarer til de rigtige spørgsmål, som vi ikke fik stillet.

Udstillingen er bygget op om værker og installationer af Holger Klintholm – både eksisterende værker og værker fremstillet specielt til lejligheden. Men installationerne og værkerne står ikke alene. De kommenteres og udfordres af en række gæstekunstnere (vennerne), der bearbejder, puffer til, modererer og kontekstualiserer hele udstillingens idé og grundtanke.

Endelig vil udstillingen også blive suppleret med både artist talk, rundvisninger og musik, som belyser og komplementerer udstillingen. (Se hele programmet her: https://tobaksgaarden.dk/kunstudstilling/ )

Udstillingen åbner torsdag den 22. marts kl. 19 - og kan ses frem til 22.april - alle er velkomne til åbningen hvor der vil være gratis adgang.

Assens: EN UDSTILLING OM DET NÆSTEN FORSVUNDNE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce