Aarup tennisklub og Aarupskolen i samarbejde


Aarup tennisklub og Aarupskolen i samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af foråret indgik Aarup Tennisklub og Aarupskolen en samarbejdsaftale. Samarbejdet omhandlede blandt andet et minitenniskursus til skolen idrætsundervisere, et klassesæt med tennisketchere og skumbolde samt brug af Tennisklubbens faciliteter.
Viceskoleinspektør Søren Jakobsen udtaler “Vi er glade for at have indgået endnu en samarbejdsaftale med en af de lokale idrætsforeninger. Samarbejdet mellem skolen og de lokale foreninger bliver vægtet højt i skolereformen og er med til at give undervisningen en ekstra dimension samt at forankre skolen i lokalsamfundet.”

Første skridt i samarbejdet blev taget i maj måned, hvor Søren Christens fra Dansk Tennis forbund gav et introduktionskursus i minitennis for skolens undervisere. I løbet af sommerferien har skolefritidsordningen brugt banerne og i efteråret får eleverne på skolens junioridrætslederlinje en introduktion til undervisning i minitennis af Aarup tennisklubs trænere. Målet er, at ungdomslederne kan tage de yngre elever med på anlægget og videreformidle hvad de har lært.
Undervisningen er forlagt til Aarup Tennisklubs anlæg, hvilket giver større kvalitet i elevernes oplevelse af tennisspillet og dermed læringen. Autenticiteten er også med til at gøre det sjovere for eleverne at starte med tennis, der har en stejl indlæringskurve.

Formand og træner i Aarup Tennisklub, Claus Melander, er også glad for aftalen, som han håber kan sprede kendskabet til tennis blandt børnene og deres forældre. “Vi har i en periode haft et faldende medlemstal. Men med de nyanlagte baner som midtpunkt i vores dejligt beliggende anlæg, håber vi at vende udviklingen”
Claus fortæller også, at klubben har begynderhold for både børn og voksne for at give nye tennisspillere den bedst muligt start i klubben og at holdene vil fortsætte i foråret.

Aarup tennisklub og Aarupskolen i samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce