ASSENS PÅ PLAKATEN


ASSENS PÅ PLAKATEN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I samarbejde med kunstneren Niels Þórður Magnússon udgiver Tobaksgaarden foreløbig to plakater, med markante motiver fra Assens.

Niels Þórður Magnússon er født og opvokset i Assens og er uddannet Grafisk Designer fra Design Seminariet i Højer (nu Skolen for Visuel Kommunikation i Haderslev). Efter endt uddannelse arbejdede Niels et par år hos TV2-Nyhederne på Kvægtorvet i Odense, som nyhedsgrafiker, og efterfølgende blev han ansat som Art Director hos det daværende Goldmind ApS i København - et musikentertainmentselskab, hvor han blandt andet lavede layout og artwork for navne som Safri Duo, Zididada, Nellie Ettison, Catch og mange andre.

Sidenhen har Niels primært arbejdet projektorienteret og som selvstændig freelancegrafiker, med opgaver indenfor corporate identity, artwork, layout af cd-covers, bøger og plakater.

Opvæksten i den fynske købstad ved Lillebælt har bidraget til en bevidsthed om, og interesse for dansk kyst- og købstadskultur, og i, at denne kultur til stadighed bliver udviklet, men at det særegne også bevares.
”Mit bidrag i den sammenhæng, er en nøgtern dokumentation af bygninger og landskaber, der kendetegner eller har kendetegnet dansk kyst- og købstadskultur, i dette tilfælde Assens“ - udtaler Niels.

Og han fortsætter: „Idéen har fra begyndelsen været, at skildre bygninger og anden arkitektur i et så enkelt layout, som muligt. Dette er blandt andet praktiseret ved, at illustrationerne altid er tegnet plant og aldrig illustreret fra en skrå eller skæv vinkel. Man får derved et plant helhedsindtryk, men kan alligevel godt tillade sig, at arbejde med detaljer.“
Ved siden af sit professionelle virke som grafisk designer, er Niels en ivrig amatørfotograf. Og endelig så synger han i kammerkoret Trinitatis Kantori, der er tilknyttet Trinitatis Kirke ved Rundetårn i København. Den musikalske interesse har hængt ved siden barndommen, hvor han var korssanger i Syngedrengene ved Vor Frue Kirke i Assens.

Plakaterne koster måler 70 x 50 cm og koster kr. 675 pr. stk. og kan leveres indrammet for kr. 775. For medlemmer af Tobaksgaarden koster plakaterne kr. 625 / kr. 725 (indrammet)

Da Tobaksgaarden er eneforhandler kan bestilling kun foretages ved henvendelse til Tobaksgaarden eller på mail til post@tobaksgaarden.dk

ASSENS PÅ PLAKATEN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce