ASSENS: Det bliver sjovt det her

Flemming Jensen, Jan Monrad, Per Pallesen og Amin Jensen gæster Tobaksgaarden i Assens torsdag 17. september. Det bliver det eneste show på Fyn.

ASSENS: Det bliver sjovt det her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SJOVE MÆND MED SLIPS er på trapperne og spiller eksklusivt seks forestillinger, fem på Sjælland og en enkelt forestilling på Fyn på Tobaksgaarden i Assens, torsdag den 17. September.

Slipsemændene er tre aldersstegne, garvede komikere, nemlig Per Pallesen, Flemming Jensen og Jan Monrad som får vægtig følgeskab af Benj-Amin Jensen. Og det bliver ikke kedeligt, lover Jan Monrad.

”Vi kommer bl.a. til at opleve undertegnede interviewe den tidligere bokser Brian Nielsen (spillet af Amin Jensen), og det er så morsomt under prøverne, at jeg ikke kan lade være med at grine. Nu håber jeg, at jeg kan holde mig alvorlig på scenen, men jeg lover ikke noget” - siger Jan Monrad, der også selv giver den som sin herlige Mogens-figur.

Også Per Pallesens elskede Matthiesen skal vi genopleve og se "what he has in his task today", ligesom vi skal opleve Per og Flemming Jensen i den forrygende sjove sketch, Knutheborg Dyrepark, hvor alle dyrene er forsvundet, siden Per blev ansat som dyrepasser.

Og så bliver der masser af sang og musik i forestillingen, lover Jan Monrad, som bliver kompetent fulgt til dørs af ingen ringere end vores alle sammens herlige Øyvind Ougaard.

Du må ikke snyde dig selv for at gå ind til SJOVE MÆND MED SLIPS - men husk lommetørklædet, for det kan godt være, at du kommer til at grine, så tårerne triller.

Man kan læse mere og købe billetter via www.tobaksgaarden.dk

ASSENS: Det bliver sjovt det her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce