Clara fra Tyskland skal være volontør i Bernardshus nær Årup i 4 mdr. fra 1. december og indtil 1. april. Derfor søger vi en værtsfamilie for den periode i Årup eller med transportmulighed dertil.
Siden august har Clara været på Smakkecentret på Strynø, som imidlertid holder lukket de næste 4 måneder, og hun vender tilbage dertil, når de åbner igen. Hendes ophold slutter i august 2016.

Hun er 18 år, rejser med AFS Interkultur og er kommet til Danmark for at deltage i programmet Europæisk Volontørtjeneste, forkortet EVS. Det er udveksling og frivilligt arbejde, så hun får ikke løn, kun lommepenge.

Hun er en sød og åben pige, der har let ved at tilpasse sig, er godt i gang med at lære dansk, er en sportspige, er roer, men har også interesser inden for musik og teater.

Dagligdagen skal ikke laves om, når jeres nye ”datter” kommer. Hun indgår i familiens hverdag med glæder og hygge, men også med gøremål, ansvar og pligter.

Der stilles ingen krav til familien med hensyn til sprogkundskaber, størrelse eller alder – blot skal man have en ekstra seng og plads ved spisebordet. Den unge skal lære dansk kultur på bedst tænkelige måde – ved at dele hverdagen med en dansk familie.
Altså kost og logi, men ikke lommepenge!

Er I åbne for nye indtryk, og har I hus- og hjerterum, vil vi gerne høre fra jer.

Ring til Benthe på 24 81 85 33
eller send en mail: minka@adr.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet