Fredag aften (9. marts) vandt MC Hansen prisen som Årets Sangskriver ved DMA FOLK AWARD i Aarhus. Fredag den 16. marts kan man opleve ham sammen med amerikanske Smokey and the Mirror og han eget band The Sentimentals på Tobaksgaarden.

Juryens begrundede deres valg af MC HANSEN lyder således: "Årets folk sangskriver har et suverænt greb om det store i det små og det små i det store. og hans nærværende og hans nærværende sange beskriver livet på en måde som vi alle kan identificere os med"

På Tobaksgaarden ønsker man MC Hansen et stort tillykke med den flotte pris - og glæder sig til en fredag aften, som forunde allerede nævnte navne også byder på makkerparret Niels ”Nisse” Borup og Martin Otto der varmer op med egne numre akkompagneret af guitarer, footstomp (gammel kuffert) og banjo.

Man kan læse mere om det omfattende program for fredag aften på Tobaksgaardesn hjemmeside: https://tobaksgaarden.dk/k/smokey-and-the-mirror-og-sentim…/

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet