lød invitationen på, da mad fra 13 lande satte et eksotisk præg på en søndag i et fynsk forsamlingshus.
Arrangementet var et godt eksempel på det, udveksling også er. Der var blevet kokkereret i de forskellige værtshjem, og resultatet var et spændende tag-selv-bord.

Nu er det tid at tænke på de unge, som kommer til Danmark i midten af januar. De glæder sig til at blive en del af en familie og gå i skole her i et år.

Gør en forskel for én af dem – og for dig selv og din familie. Bliv værtsfamilie!

Det er ikke en forudsætning, at man selv har børn, da udvekslingsstudenten gennem skole og fritidsinteresser får god mulighed for at finde jævnaldrende kammerater. Ligeledes er det ikke et krav, at familien bor i en by eller taler engelsk.

Mange udvekslingsstudenter overraskes over og glædes ved den danske hygge: at man sidder sammen om bordet og snakker om dagens oplevelser og på den måde har tid til hinanden.

De lærer i Danmark at spare på vand og elektricitet - hjemme tog de måske bad flere gange dagligt, og her spejder de efter det første tegn på sne og jubler, når jorden en morgen er hvid af rimfrost.

Rugbrød er en hel speciel – somme tider ubehagelig – oplevelse for dem alle. Selvfølgelig skal de stifte bekendtskab med denne specialitet, men værd at huske på, er, at det meste af verden overlever uden.

Har I lyst og er I parate til at dele hjem og hjerte i 3, 6 eller 11 mdr., med en af disse unge, eller vil I blot høre mere, så kontakt AFS Interkultur – I kan læse mere på vores hjemmeside www.afs.dk
AFS Interkultur, Nordre Fasanvej 111, 2000 Frederiksberg, tlf. 38 34 33 00

Det kan også ske lokalt til:
Benthe Johansson Tlf.: 24 81 85 33 E-mail: minka@adr.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet