Skoler. Ro på i 5690


Skoler. Ro på i 5690

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ashil Farokh Byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Assens Kommune Teglbakken 19 Tommerup St.
Ashil Farokh
Assens Lokaldebat. 

Tommerupområdet har unikke vækstpotentialer og kan tiltrække tilflyttere og ressourcer til kommunen.

Men skoledebatten og valgkampen har været hård ved fællesskabet. Uden sammenhængskraft, engagement og samarbejde om et fælles mål vil vi næppe lykkes med vækst i 5690.

Skal vi vækste, bliver det nødvendigt at skabe ro, så såret kan hele og fællesskabet gro sammen.

Det nye flertal i byrådet har mandatet til at tilbagerulle beslutningen om fælles overbygning på Tallerupskolen. Men dagsordenen fra Byrådsmødet 22. december indeholder flere bekymrende emner.

Der stilles både spørgsmålstegn ved frit skolevalg og behov for klasseværelser på Tallerupskolen. Vedtagelsen af sådan en beslutning kan i praksis betyde, at borgerne fratages muligheden for at vælge Tallerupskolen på grund af manglende klasseværelser.

Behovsanalysen viser, at Tallerupskolen har brug for yderligere tre klasselokaler for at kunne imødekomme både det aktuelle og fremtidige antal klasser. Tallerupskolen har under hele skoledebatten ageret loyalt over for byrådets beslutninger. Det giver derfor ikke mening, at skolen skal straffes, når der tegnes et nyt politisk flertal.

Med dette læserbrev appellerer jeg ikke til endnu en skoledebat. Jeg ønsker derimod at fremhæve det reelle behov for klasseværelser på Tallerupskolen. Behovet bliver det nye Byråd nødt til at imødekomme ved at realisere det reviderede byggeprojekt godkendt af byrådet 22. december. (forkortet af red.)

Skoler. Ro på i 5690

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce