Brunt turismeskilt til Terrariet i Vissenbjerg vækker glæde hos borgmester og Udvikling Assens.

Store smil flækker ansigterne hos erhvervs- og turismechef i Kristne Lyngbo (Udvikling Assens) og borgmester Søren Steen Andersen (V) ved nyheden om, at Vejdirektoratet har godkendt, at Terrariet i Vissenbjerg kommer på de brune turismeskilte ved afkørsel 54 på motorvejen.

- Det er armene helt op over hovedet. Det er så fedt og velfortjent, at de skilte kommer op. Det er et meget stor cadeu til Morten (Jørgensen, direktør i Terrariet i Vissenbjerg, red.).

- Jeg har læst tal fra andre attraktioner, der har de skilte, og de har oplevet en fremgang i besøg på 30 procent, så vi har meget store forventninger. Signalværdien, der er i de skilte, er så fint, siger Kristine Lyngbo og smiler fra øre til øre.

Sender faklen videre

Det samme gør Søren Steen Andersen.

- Det kan godt være, at det kun er ét sæt skilte, der bliver sat op, men vores turistattraktioner er hinandens ambassadører. De giver faklen videre til hinanden.

- Så når vi får nogle til at dreje af motorvejen, så behandler vi dem godt, og når de er færdige på Terrariet, så får de en billet til bisonfarmen og Danmarks Fuglezoo videre, siger borgmesteren.

Han glæder sig over, at tidligere transportminister Hans Kristian Schmidt (V) åbnede op for, at flere af de brune turistskilte kan komme op.

- Vi har kunnet se Ladbyskibet, Nyborg Slot og Egeskov have de skilte, men reglerne for at få et skilt har været meget rigide, hvor det kun var hvert femte år, ny kunne komme til. Det er dejligt, at der nu er åbnet for flere, mener borgmesteren.

  • Kloster_Martin_(2015)_020

    Af:

    Journalist på Assens-redaktionen. Har tidligere gennem 10 år været på størsteparten af avisens redaktioner på Fyens Stiftstidende, bl.a. Kerteminde, Odense, Kultur og SportFyn. Af interesser nyder jeg musik og fodbold, mens jeg også interesserer mig for samfundsforhold.

Mere om emnet

Se alle
1
E20: Terrariet får lov til at sætte skilte op ved motorvejen

E20: Terrariet får lov til at sætte skilte op ved motorvejen