Kassevis af briller til Afrika

Lions indsamlede i alt 55.000 par briller fra danskerne. De sendes nu til afrikanere, som har svært ved at stille skarpt. Privatfoto.

Kassevis af briller til Afrika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brilleindsamling ved kommunalvalget slog alletiders rekord. Lions indsamlede i alt 55.000 par brugte briller, svarende til indbyggertallet i Vejle.

Assens: Lions i Assens havde en forrygende brilleindsamling ved kommunalvalget i november. Efter optælling kan Erling Winkler, Lions Assens, konstatere, at der er indsamlet kassevis af briller i indsamlingsboksene på valgstederne.

På landsplan blev tallet 55.000 par briller. Det svarer til indbyggertallet i Vejle. Nu renses og opmåles de mange briller, så de er klar til udlevering i Afrika. Her vil Lions fagfolk og samarbejdspartnere uddele brillerne til folk, der har brug for briller med de netop opmålte styrker.

Lions har siden starten for over 100 år siden været de blindes riddere. Tænk blot på den hvide stok, uddannelse af førerhunde, mobile øjenklinikker i 3. verdens lande, hornhindebank - alle indsatser som Lions har været hovedmedvirkende til.

Da omkring to tredjedele af danskerne bruger briller, vil der også være briller at indsamle ved de kommende valg.

Næste valg må dog ifølge Lions gerne vente lidt, da organisationen lige skal have klargjort og uddelt de 55.000 par briller. /EXP

Kassevis af briller til Afrika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce