Kiwi lukker: Netto kigger på butikken i Assens

Kiwi i Assens lukker. Netto overvejer lige nu, om de skal overtage lokalerne. Arkivfoto

Kiwi lukker: Netto kigger på butikken i Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Discountkæden overvejer at overtage Kiwi-butikken, mens Normal-kæden ikke er interesseret.

Assens: En stor del af landets Kiwi-butikker fik i fredags meldingen fra dets ejer, Dagrofa, om, at man drejer nøglen om.

Det gælder også Kiwi på Østergade 5 i Assens. Men det er ikke sikkert, butikken kommer til at stå tom særligt længe. Netto, der hører under Dansk Supermarked, overvejer nemlig i øjeblikket, om de måske skal flytte deres butik fra Østergade 78 til Kiwi-lokalerne.

- Vi sidder i øjeblikket og kigger på alt det materiale, der er kommet fra Dagrofa. De har lavet sådan en længere roman med udbudsmateriale omkring deres butikker, og der er en del af dem, så det er ikke noget, vi lige kommer igennem på en formiddag, siger udviklingschef hos Netto, Carsten Hadsbjerg, og fortsætter:

- Assens kom selvfølgelig ind fra hjørnet, og derfor kigger vi selvfølgelig på den i Østergade. For vi bliver nødt til at overveje de muligheder, der er, så vi er sikker på, at vi laver den rigtige løsning i Assens. For vi skulle gerne bo der i mange år.

Ingen beslutning

Netto var i øjeblikket allerede i gang med at kigge på, om Netto-butikken skulle have en ny adresse. Men beslutningen er endnu ikke truffet.

- Vi har stadigvæk ikke besluttet os for, hvilken vej vi vil gå. Der er stadigvæk to rigtig gode placeringer, som vi overvejer, og så kigger vi selvfølgelig på vores eksisterende Netto, om det nu er den rigtige beslutning at flytte. Der er ikke noget, der er besluttet endeligt endnu, siger Carsten Hadsbjerg.

Et af stederne, Netto har kigget på, er Jem og Fix' tidligere bygninger, hvor snakken går på, om lokalplanen muligvis forhindrer Netto i at få en butik netop der.

- Det kræver selvfølgelig, der er en lokalplan, hvis vi skal lave en Netto-butik, uanset hvordan vi vender og drejer det. Men jeg kan hverken bekræfte eller afkræfte, at vi ikke lige nøjagtig kigger på den placering, siger han.

Samtidig slår Normal-kæden fast, at de ikke kigger på Kiwi-butikken.

- Vi har ikke nogen planer om, vi skal til Assens på nuværende tidspunkt, siger Lars Simonsen, salgsdirektør hos Normal.

Kiwi lukker: Netto kigger på butikken i Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce