Røveri-dom: Dømte skal forblive i fængsel indtil videre

Retten i Odense

Røveri-dom: Dømte skal forblive i fængsel indtil videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To unge mænd på 21 og 23 år er i dag i retten i Odense blevet idømt ubetinget fængsel i 10 måneder samt udvisning af Danmark for at begå røveri mod Circle K i Glamsbjerg.

De to domsmænd og retsformanden var alle tre enige i, at en 21-årig og 23-årig mand skulle idømmes ubetinget fængsel i 10 måneder samt udvisning af Danmark, efter de den 15. juli i år begik røveri mod Circle K i Glamsbjerg.

- Vi har vurderet de beviser, der var, samt forklaringen fra XX (den 21-årige). Vi finder, at hans forklaring er sammenhængende og troværdig, sagde retsformand Jens Lind under domsafsigelsen.

Den 21-årige havde på forhånd erkendt sig skyldig, mens den 23-årige havde nægtet sig skyldig.

Den 21-åriges rolle i røveriet var at sidde klar i den bil, som røverne flygtede i efter røveriet. Den 23-årige var en af de to maskerede mænd, der røvede tanken på Odensevej. Den 23-årige var den af røverne, der havde en attrappistol med under røveriet.

Begge dømte udbad sig betænkningstid i forhold til, om de vil anke dommen.

Løslades måske

Anklager Lise Dyrby Nielsen anmodede retten om, at de to dømte skulle forblive varetægtsfængslet, men dette protesterede begge forsvarsadvokater imod.

Lise Dyrby Nielsen mente, at der var grund til at frygte, at de to dømte ville forsøge at flygte og dermed undgå straf og udvisning.

Dommer Jens Lind mente ikke, at betingelserne for fortsat varetægtsfængsling var opfyldt, og han afgjorde derfor, at de dømte kunne løslades øjeblikkeligt.

Dette protesterede anklageren dog imod, og det er derfor op til landsretten at vurdere, om de to dømte fortsat skal være varetægtfængslet. De to unge mænd er derfor varetægtsfængslet, indtil Landsretten har afgjort sagen.

Røveri-dom: Dømte skal forblive i fængsel indtil videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce