Morud IF deler point med Allesø GF

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Morud IF deler point med Allesø GF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morud IF hentede et enkelt point i torsdagens kamp mod Allesø GF.

Fynsserien, mænd, Morud IF-Allesø GF 1-1 (1-1).

Morud IF spillede på hjemmebane 1-1 mod Allesø GF og hentede dermed et enkelt point i torsdagens kamp. Det uafgjorte resultat var det tredje i træk og det tredje i sæsonen for Morud IF i Fynsserien, mænd.

Morud IFs mål blev scoret af Mads Boesen (21).

Efter hjemmekampen ligger Morud IF nummer ni med seks point og en samlet målscore på 6-9 efter fem spillede kampe ud af 28. Allesø GF ligger nummer ti med fem point og en samlet målscore på 7-11.

Morud IFs træner har følgende kommentar: - Nu har vi spillet fire kampe uden at tabe, og det er jo egentlig ok. Men sådan et enkelt point tæller jo ikke meget i tabellen, så nu skal vi snart til at vinde, hvis vi skal opad i tabellen. Vi havde mulighederne i dag, men det havde Allesø også, så på den baggrund er 1-1 vel meget passende, sagde hjemmeholdets træner Allan Pendegast.

Fra Allesø GFs træner lyder det: - Fin vurdering. Jeg er helt enig. Det var en åben og god kamp. Vi kunne have ført med et par stykker efter en halv snes minutter. Vi udnyttede ikke chancerne, og så kom Morud tilbage og foran 1-0. Tja, på den måde spænding til det sidste, sagde Allesøs træner Per Hauge.

Morud IFs næste kamp spilles onsdag den 11. september kl. 18:00 på udebane mod Tarup-Paarup IF, der ligger nummer 13 i rækken med tre point. Allesø GF skal også på banen onsdag den 11. september kl. 18:00. Det sker på hjemmebane mod topholdet Dalum IF, der ligger nummer et i rækken med ti point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Morud IF deler point med Allesø GF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.