Topholdet Kildemosen henter den tredje sejr i sæsonen

Arkivfoto: Kim Rune

Topholdet Kildemosen henter den tredje sejr i sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag kastede Kildemosens kamp mod Oure Fodbold Akademi tre point af sig.

Fynsserien, kvinder, Kildemosen-Oure Fodbold Akademi 5-0.

Tre point blev det til for Kildemosen på hjemmebane i tirsdagens 5-0-kamp mod Oure Fodbold Akademi. Sejren var den tredje i sæsonen for Kildemosen i Fynsserien, kvinder.

Kildemosens mål blev scoret af Julie Hansen (62 og 68), Katrine V. Andreassen (6), Camilla Eriksen (25) og Karoline Nielsen (80). Efter hjemmekampen ligger Kildemosen nummer et med ni point og en samlet målscore på 17-1 efter fire spillede kampe ud af 12. Oure Fodbold Akademi ligger sidst med nul point og en samlet målscore på 0-10.

Kildemosens Marie Valentin (51) fik gult kort.

Kildemosens træner har følgende kommentar: - Vi mødte nogle unge piger fra Oure af, der egentligt er nogle dygtige fodboldspillere, men som måske ikke er et så sammenspillet hold endnu. Omvendt var vi i balance fra start af, og var dermed noget mere klar end i weekendens kamp. Vi har mere rutine, hvilket vi blandt andet viste ved at score, da vi spillede 10 mod 11, og på den måde var jeg aldrig rigtigt nervøs for resultatet, udtalte Kildemosens BK træner Peter Illum.

Kildemosens næste kamp spilles lørdag den 7. september kl. 15:00 på udebane mod DSIO, der ligger nummer tre i rækken med tre point. Oure Fodbold Akademi skal også på banen lørdag den 7. september, men først kl. 15:30. Det sker på hjemmebane mod B.1913, der ligger nummer fem i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Topholdet Kildemosen henter den tredje sejr i sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.