Kildemosen henter den anden sejr i træk

Grafik: Kildemosens BK

Kildemosen henter den anden sejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kildemosen hentede tre point i hjemmekampen mod Aarup/Assens .

Fynsserien, kvinder, Kildemosen-Aarup/Assens 7-0 (4-0).

Pointmæssigt var der noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Kildemosen efter søndagens opgør mod Aarup/Assens . Hjemmekampen endte med en 7-0-sejr og tre point til Kildemosen. Sejren var den anden i træk og den syvende i sæsonen for Kildemosen i Fynsserien, kvinder.

Kildemosens mål blev scoret af Camilla Eriksen (8), Louisa Petersen (26), Sofie Salomonsen (30), Julie Hansen (37), Katrine V. Andreassen (46), Katrine Olesen (48) og Aviaja Holm (55).

Efter hjemmekampen ligger Kildemosen nummer tre med 20 point og en samlet målscore på 27-9 efter ni spillede kampe ud af 12. Aarup/Assens ligger sidst med tre point og en samlet målscore på 7-30.

Kildemosens træner har følgende kommentar:

- Det var en nem kamp. Aarup skuffede mig og ydede ikke meget modstand. Vi sad på det hele og vandt helt fortjent, vurderede Kildemosen assistent-træner Peter Thagaard.

Kildemosens næste kamp spilles onsdag den 19. juni kl. 18:45 på hjemmebane mod Næsby BK, der ligger nummer et i rækken med 27 point.

Aarup/Assens skal også på banen onsdag den 19. juni kl. 18:45. Det sker på udebane mod MG & BK, der ligger nummer fire i rækken med 19 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Kildemosen henter den anden sejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.