DSIO vinder over Tårup IF i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

DSIO vinder over Tårup IF i målrig kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DSIO gik fra banen med tre point i tirsdagens kamp mod Tårup IF.

Fynsserien, kvinder, DSIO-Tårup IF 7-1.

Udekampen mod Tårup IF resulterede i tre point for DSIO. Tirsdagens kamp endte 7-1. Sejren var den første i sæsonen for DSIO i Fynsserien, kvinder.

DSIOs mål blev scoret af Mette Dau Køhler (37, 51, 67, 72 og 89), Natasha Sterup (45) og Ann-Sophie Jensen (78).

Efter udekampen ligger DSIO nummer tre med tre point og en samlet målscore på 7-1 efter en spillet kamp ud af 12. Tårup IF ligger nummer seks med tre point og en samlet målscore på 4-18.

DSIOs træner har følgende kommentar: - Vi er oprykkere, så det er vores første kamp, som jeg synes viser, at de mange elementer vi har arbejdet med på træningsbanen, lykkes i dag, sagde udeholdets træner, Heinrich Brink Jensen. Fra Tårup IFs træner lyder det: - Vi får en god start, hvor vi bør score mindst et mål mere, og desværre taber vi lidt gejst ved udligningen. Deres føringsmål før pausen slår hårdt, og selv om vi kommer ok ud efter pausen, falder vi sammen, da de scorer, men vi er ramt på ressourcerne, så vi har desværre ikke mere at skyde med, sagde Nikolaj Bak Kristensen, efter opgøret.

DSIOs næste kamp spilles lørdag den 7. september kl. 15:00 på hjemmebane mod topholdet Kildemosen, der ligger nummer et i rækken med ni point. Tårup IF skal også på banen lørdag den 7. september kl. 15:00. Det sker på udebane mod MG & BK, der ligger nummer fire i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

DSIO vinder over Tårup IF i målrig kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.