B.1913 vinder hjemme over Tåsinge f. B.

genrefoto fodboldFoto: Kim Rune

B.1913 vinder hjemme over Tåsinge f. B.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

B.1913 gik fra banen med tre point i hjemmekampen mod Tåsinge f. B.

Fynsserien, kvinder, B.1913-Tåsinge f. B. 2-0.

Tirsdagens kamp mod Tåsinge f. B. resulterede i tre point for B.1913. Hjemmekampen endte 2-0. Sejren var den første i sæsonen for B.1913 i Fynsserien, kvinder.

B.1913s mål blev scoret af Simone Staal (55 og 63).

Efter hjemmekampen ligger B.1913 nummer fem med tre point og en samlet målscore på 2-6 efter tre spillede kampe ud af 12. Tåsinge f. B. ligger nummer to med ni point og en samlet målscore på 6-4.

B.1913s træner har følgende kommentar: - Først halvleg var en meget rodet affære, hvor der ikke rigtigt kom noget spil i gang. Det blev mere en kamp om midten med mange dueller og masser af fight. I pausen fik vi justeret taktisk, og det gav os lidt ekstra. Simone bragte os efterfølgende foran på et fint lob, og dernæst sørgede hun også for at udbygge føringen. Begge scoringer var for i øvrigt med det kolde højreben. Vores kræfter slap lidt op til sidst, men vi forsvarede os godt og Andrea i målet havde også nogle gode redninger.

B.1913s næste kamp spilles lørdag den 7. september kl. 15:30 på udebane mod bundholdet Oure Fodbold Akademi, der ligger sidst i rækken med nul point. Tåsinge f. B. skal på banen torsdag den 12. september kl. 18:15. Det sker på udebane mod DSIO, der ligger nummer tre i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

B.1913 vinder hjemme over Tåsinge f. B.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.