B1913 er ramt af ferieproblemer - men ikke færdige

Kvinderne fra B1913 har ikke tænkt sig at lægge sig ned denne sæson. Her ses de i kamp mod Vejle i 2013. Foto: Benny F Nielsen

B1913 er ramt af ferieproblemer - men ikke færdige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en tredjeplads i sidste sæson er traditionsklubben B1913 er startet sæsonen med to skrivebordsnederlag i kvindernes Fynsserie. Det er en tendens, man efterhånden er vant til at se i rækken.

Et af de fynske flagskibe på fodboldscenen, og sidste års tredjeplads i kvindernes Fynsserie, er startet sæsonen i landets fjerdebedste række med to skrivebordsnederlag til Tårup IF og Kildemosens BK. Netop Kildemosens BK fik også en skrivebordssejr over klubben fra Campus Road i sidste sæsons afgørende kamp. Her lå de to klubber side om side, men sejren til Kildemosens BK gav dem sæsonens 2. plads. I øvrigt den 3. i træk.

Det er skidt nyt for Odense-klubben, der siden foråret 2018 kun har haft et enkelt kvindeseniorhold. Julie Wisborg, der er kontaktperson for holdet, gør det dog klart, at det ikke noget der vil fortsætte. Forskellige omstændigheder har ført til en besværlig opstart i klubben, men hun forviser om, at klubben bestemt vil kæmpe med i rækken.

- Det er i den grad planen at vi skal stille hold, selvom vi ikke har den bredeste trup lige nu, forklarer Julie Wisborg. Vi har mange studerende på holdet, og da de stadigvæk har sommerferie fra studiet, er vi ramt af ferie.

Ikke en ny tendens

Denne sæsons kampafbud fra B1913 er langt fra de første af sin slags. Faktisk skal vi helt tilbage til foråret 2017 for at finde en sæson, hvor holdet ikke smed håndklædet i ringen før en eller flere kampstarter.

Det er dog ikke en tilbøjelighed, kvinderne fra B1913 står alene med. I Fynsserien, hvor der spilles halvårlige sæsoner, skal man tilbage til foråret 2011 for at finde den sidste sæson, hvor der ikke var nogen afbud og skrivebordssejre. I gennemsnit har der i perioden været over 2 hold pr sæson, som har meldt afbud til en eller flere kampe.

Næste kamp på programmet for B1913 er på tirsdag, hvor modstanderen er Tåsinge f. B. Julie Wisborg forventer at holdet stiller til start.

B1913 er ramt af ferieproblemer - men ikke færdige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.