Log ind

Gourmet på flyveturen<br/>

  • Gourmet på flyveturen<br/>
    BM Note
  • Gourmet på flyveturen<br/>
    BM Note

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvor en Carlsberg tidligere var nok, hvis man skulle have en øl på flyet, forventer vi nu mere lækker mad og drikke. Derfor har SAS netop lanceret et helt nyt mad- og drikkekoncept.

På selskabets ruter inden for Skandinavien og Europa vil man servere drikkevarer og snacks, der er lokalt produceret - af naturlige ingredienser.

- Vi ved, at mad og drikke er en vigtig del af rejseoplevelsen. Derfor er vi glade for at lancere et nyt mad- og drikkekoncept af høj kvalitet, hvor der også gennem serveringen og indpakningen sættes fokus på at give vores rejsende en endnu bedre totaloplevelse, fortæller Gustaf Öholm, der er head of onboard product and services hos SAS.

Selskabet tilbyder i første omgang de lokale varer på deres cafévogn og udvider i maj med flere lokale fødevarer. (Berlingske)

  • fyens.dk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere