Log ind

Odense-restaurant hjælper flygtninge

  • Odense-restaurant hjælper flygtninge
    Restaurant no. 61 i Odense arrangerer middag og donerer overskuddet til Dansk Flygtningehjælp
  • Odense-restaurant hjælper flygtninge
    Restaurant no. 61 i Odense arrangerer middag og donerer overskuddet til Dansk Flygtningehjælp

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Restaurant no. 61 i Odense laver velgørenhedsmiddag

Odense: Med en velgørenhedsmiddag vil Restaurant no. 61 i Kongensgade gøre sit til at hjælpe verdens flygtninge.

Sammen med Dansk Flygtningehjælps koordinator i Odense, Tove Vincentz, arrangerer restauranten en middag, hvor overskuddet går til Dansk Flygtningehjælps arbejde i verdens brændpunkter.

Restauranten donerer maden og lægger både personale og lokaler til.

- I år, hvor antallet af flygtninge er rekordhøjt, er der brug for en ekstra indsats. Derfor denne velgørenhedsmiddag, som vi håber, at rigtig mange fynboer vil støtte op om, siger Tove Vincentz.

Middagen finder sted den 3. november.

Udover en fire-retters menu med vine, vil der under middagen være et oplæg ved Dansk Flygtningehjælps generalsekretær, Andreas Kamm, og der vil være et musikalsk indslag.

Der er ledige pladser til middagen, som koster 850 kr.

For de penge kan Dansk Flygtningehjælp for eksempel give 30 sydsudanesiske flygtningebørn mad i en uge.

Deltagerne kan altså på én gang få en unik oplevelse og samtidig gøre noget for verdens flygtninge.

50 mio. mennesker på flugt

Restaurant no. 61 er nomineret til Årets Brasserie/Bistro Spisested i både 2013 og 2014 af Den Danske Spiseguide.

Flere end 50 millioner mennesker i verden er på flugt. Det er det største antal siden Anden Verdenskrig.

Man kan tilmelde sig middagen på Restaurant no. 61 på tlf. 61 69 10 35 og overføre 850 kroner pr. person til konto nr. 4183 1323334.

Man skal huske at skrive sit navn i overførslen.

Når pengene er gået ind, får man tilsendt et adgangskort.

Tilmelding er bindende og skal ske senest 25. oktober.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.

Mere om emnet

Se alle
Igen: To fynske restauranter bejler til fornem pris

Igen: To fynske restauranter bejler til fornem pris

Odense-restaurant tættere på titlen som Årets spisested

Odense-restaurant tættere på titlen som Årets spisested

Kokkens køkken:

Kokkens køkken:

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere