Log ind

Klumme: Sæson for festivaler

  • Klumme: Sæson for festivaler
    Gudrun Petersen, direktør i Odenses første store madfestival Spis! Foto: Jens Wognsen
  • Klumme: Sæson for festivaler
    Gudrun Petersen, direktør i Odenses første store madfestival Spis! Foto: Jens Wognsen

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Så er festivalsæsonen i gang i Odense. Det kan vi i dén grad mærke på SPIS! Odense Food Festival.

Vi knokler som vilde for at få en fantastisk, dejlig, fynsk madfestival færdig til d. 11. september, hvor vol. 3 af SPIS! Odense Food Festival skydes i gang.

Hvad jeg laver resten af året, når der ikke er festival, bliver jeg tit spurgt om, og det kan måske være svært at forestille sig, men det tager faktisk et kontor fuld af mennesker et helt år at planlægge en festival, afholde den, og rulle den ned bagefter.

Men nu er vi så endelig klar, og vi håber sådan, at I kommer forbi vores festival i uge 37. Vi har netop offentliggjort store dele af årets program på spisodense.dk, og jeg synes, du skal surfe over og give det et kig.

Vi har skabt et program med en bred profil, hvor der både er noget til børn og voksne, sportsfolk, og livsnydere, gastronørder, og amatørkokke.

Nogle af de events vi tilbyder er ret eksklusive, så det gælder om at være hurtig, hvis du f.eks. vil med til ostesmagning med en ægte oste-ekspert, Restaurant Crawl med Flakhaven, Kong Volmer, Oluf Bagers Gård, Schiøtz, og Storms Pakhus, Langbordsmiddag med Byens Køkken, eller vegansk sensommermiddag med Café Kosmos.

Vi tilbyder også meget, som er gratis, - f.eks. Madmarked på Flakhaven d. 16. september med workshoptelte, smagskonkurrencer, stadepladser med masser af lækkerier til salg, smagsprøver, og børneaktiviteter. Og inde i Rådhuset vil I samme dag, kunne finde en af Danmarks største vinkonkurrencer, en brunsvigerkonkurrence for amatører, og en overraskelse som jeg er nødt til at vente lidt med at løfte sløret for. Men det bliver godt. Det lover jeg.

Igen i år er vi glade for at have flere af byens utroligt dygtige restauratører med som en del af SPIS!-ude-programmet, hvor der er god mulighed for at du kan komme ud og prøve et spisested, du ikke har besøgt før.

Og hvis du vil se, hvordan professionelle kokke tryller i aktion, så kom forbi Schiøtzpriskonkurrencen i Odense Rådhushal søndag d. 17. september, hvor årets mest visionære fortolker af de fynske råvarer bliver kåret. Det er også ganske gratis.

Så imens I andre går på sommerferie, vil vi på SPIS! bruge sommeren på, at få de sidste detaljer og events i årets program på plads. Kig forbi spisodense.dk engang imellem, og se om vi når det;).

Jeg ønsker alle Ugeavisen Odenses læsere en dejlig sommer med masser af al den dejlige, danske sæsongrønt man kan få netop nu, og håber at vi ses til september.

  • Christine Landry

    Af:

    Journalist på Pindle Odense og Ugeavisen Odense.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere