Log ind

Il Gusto vandt i Best of Odense 16

  • Il Gusto vandt i Best of Odense 16
    1 / 3
    Stefano Di Gaetano viser her stolt statuetten frem som fulgte med titlen som Best of Odense vinder 2016.Foto: Hasse Frimodt
  • Il Gusto vandt i Best of Odense 16
    2 / 3
    Stefano Di Gaetano her fotograferet i sin is butik Il Gusto i Vindegade 84.Foto: Hasse Frimodt
  • Il Gusto vandt i Best of Odense 16
    3 / 3
    Stefano Di Gaetano har hængt klistermærke og plakat op på butiksdøren, som fortæller at Il Gusto vandt i Best of Odense 16.Foto: Hasse Frimodt

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Best of Odense vinder

Isbutikken Il Gusto i Vindegade giver Odense noget, som er vigtigt for byen, mener ejer og Best of Odense-vinder Stefano Di Gaetano.

Il Gusto i Vindegade 84 vandt Best of Odense kategorien "Søde Tand". Il Gusto ejes af Stefano Di Gaetano der startede forretningen for snart 12 år siden.

Hvad er du mest stolt af ved Il Gusto?- Jeg bliver stolt, når jeg smager min egen is. Den er en klassisk hjemmelavet italiensk is. Da jeg startede Il Gusto for 12 år siden, var det mit klare mål, at jeg ville leve af at lave lækker kvalitetsis til odenseanerne. Det har jeg levet op til, og det er jeg faktisk ret stolt af.

Hvad har været Il Gusto største succes?- Min succes er min is. Is er hele butikkens omdrejningspunkt, og det er is, jeg har al min fokus på. Pistacie- og Hasselnødisen er nok de smagsvarianter, jeg har størst succes med, når vi taler om produkter, dem forventer folk, at jeg altid har i frysedisken.

Hvad er forretningens største udfordring? - Min største udfordring er, at jeg skal lave stort set alt selv. Det kræver tid, og det er tid, der går fra min familie. Jeg har kone og en søn, som jeg rigtig gerne vil være sammen med, men i de travle perioder, har jeg ikke tid nok til at være sammen med dem, det er faktisk lidt af en udfordring.

Hvordan er Odense som by for dit projekt? - Odense er en super by at ligge i. Men jeg tror også, at en by som Odense har brug for en butik som min for at være en attraktiv by at besøge. Der er bare butikker, der skal være i en by, for at den er hyggelig at besøge, og her mener jeg, at en isbutik er en meget vigtig butik.

Hvad kan du bruge Best of Odense-titlen til? - Jeg er så stolt over at have vundet Best of Odense titlen "Søde Tand". Det er virkelig en flot hæder, jeg har fået af Ugeavisens læsere. Jeg var ikke selv til stede ved prisoverrækkelsen, men havde sendt min kone og søn afsted til overrækkelsen. Det var en vildt stolt søn, der ringede og fortalte mig, at vi havde vundet. Han var så stolt af sin far, det betød meget for mig at det var min kone og søn, der tog imod prisen på Il Gustos vegne, for det er dem, der ofte har måttet undvære mig derhjemme, fordi jeg har travlt i Il Gusto.

Hvad ser du frem til i 2017? - Jeg elsker at komme på ismesse hvert år i januar. Det ser jeg også frem til at skulle i år i Italien. Her mødes over 100.000 fra isbranchen. Det er en stor oplevelse, og jeg kommer altid hjem med en masse spændende inspiration. I 2016 betød det f.eks., at jeg nu også forhandler vegansk is lavet på soya og rismælk. Min travle periode går fra maj til september, så den periode glæder jeg mig selvfølgelig også til i 2017.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Bycyklerne vandt Best of Odense kategori

Bycyklerne vandt Best of Odense kategori

Kåret: Restaurant No. 61 er Odenses bedste restaurant

Kåret: Restaurant No. 61 er Odenses bedste restaurant

Stor succes på kort tid

Stor succes på kort tid

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere