Log ind

Flæsk og rødkål: Werner von Braune sovs

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er dømt hjemmelavet grill på hjørnet af Nørregade og Gravene. Retro og rødbeder, som vor mormor kunne have arrangeret det.

Mad: Brun sovs som chokoladeovertræk ned over burgeren. Det var lige der, jeg trak grænsen. Kan vi venligst få sovsen ved siden af? "Selvfølgelig kan du det, ellers...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere