Log ind

Flæsk og rødkål: Werner von Braune sovs

Der er dømt hjemmelavet grill på hjørnet af Nørregade og Gravene. Retro og rødbeder, som vor mormor kunne have arrangeret det.

Mad: Brun sovs som chokoladeovertræk ned over burgeren. Det var lige der, jeg trak grænsen. Kan vi venligst få sovsen ved siden af? "Selvfølgelig kan du det, ellers...

Log ind og læs resten af artiklen

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

For at læse denne artikel kræver det at du har et abonnement hos Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis.

Hvis du har et abonnement, så klik på "Log ind" knappen.

Hvis du ikke har et abonnement, kan du prøve vores nye digitale abonnement for kun 49 kr. pr måned.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere