Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Bager satser på kvalitet og tæt kundekontakt

Bager satser
på kvalitet
og tæt
kundekontakt

Artiklen er hentet i arkivet

Pistoria hedder det nye bageri i Skt. Klemens - ejeren har tidligere bagt brød for Lindberg

Skt. Klemens: Eddie Månsson glæder sig til at komme i gang med sit nye bageri Pistoria i Skt. Klemens.

Gennem fire år har han bagt brød for Bageriet Lindberg, der i december solgte sine to bagerier i Dalum og netop Skt. Klemens til Lagkagehuset. Nu overtager han selv afdelingen i Skt. Klemens.

- Jeg har i flere år gået med en idé om at inddrage kunderne lidt mere, sådan at de får et indblik i produktionen. Jeg har altid godt kunnet lide at tale med kunderne, og her kommer de til at stå omkring en halv meter fra, hvor jeg producerer. Jeg kan vise dem, hvad vi laver og forklare, hvad jeg vil og gør. I dag er det jo ellers meget populært med brød, der er lavet et helt andet sted, siger Eddie Månsson.

Fingrene i dejen

Men hvad er det, der får ham til at tro på det koncept i en tid, hvor langt de fleste supermarkeder efterhånden har deres egne bake off-afdelinger med friskbragt brød?

- Det er netop på grund af det, siger Eddie Månsson. I dag kan man alle steder få noget, som ingen rigtig ved, hvor kommer fra - det friskbragte brød i supermarkederne ankommer jo typisk i frosne papkasser. Kommer folk ud til mig, kan de se, at jeg står med fingrene i dejen, og man kan spørge mig om, hvad jeg gør - og hvad der er i.

Bagning på latin

- Jeg satser på, at min ærlighed giver respekt - at folk har lyst til at give et par kroner mere mod til gengæld at få en bedre kvalitet.

Navnet Pistoria er valg af samme årsag.

Det betyder bagning på latin - og det er jo det, jeg gør, siger Eddie Månsson:

- Jeg vil godt have, at folk ved, at det, jeg laver, er af god kvalitet og så ærligt, at jeg tør vise det frem.

Eddie Månsson kender bageriet i forvejen og ved derfor, hvad der kan sælges i området.

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70