Log ind

Nu går det for alvor i fisk for dem

  • Nu går det for alvor i fisk for dem
    - Vi vil gerne vise gæsterne, hvordan de kan lave forskellig slags fisk, og hvordan forskellig fisk smager, lyder det fra Storm. Foto: Christina Jacobsen
  • Nu går det for alvor i fisk for dem
    - Vi vil gerne vise gæsterne, hvordan de kan lave forskellig slags fisk, og hvordan forskellig fisk smager, lyder det fra Storm. Foto: Christina Jacobsen

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ulrik Bieler og Storms Fisk er gået sammen om en aften i fiskens tegn.

Otterup: Kongeål, havtaske og stenbiderrogn.

Det er bare lidt af det gode fra havet, som man kan sætte tænderne i, når Ulrik Bieler, forpagter af Otteruphallernes restaurant- og bowlingafdeling og Storms Fisk arrangerer en fiskeaften.

- Vi gjorde det for tre år siden, da Storm fejrede 10-års jubilæum, og jeg fejrede 11-års jubilæum.

- Vi havde 120 gæster, og det var rimelig succesfuldt, fortæller Ulrik Bieler.

Årsagen til, at de to erhvervsdrivende er blevet enige om at lave endnu en fiskeaften, er, at de begge oplever en stor fiskenysgerrighed fra nordfynboerne.

- Der er rigtig mange, der gerne vil have fiskebuffet, og der er mange fra Otterup, som kører til Bogense for at spise på en af de to fiskerestauranter, lyder det fra Ulrik Bieler.

 

 

Fiskeaftenen foregår lørdag den 22. april og kræver bordbestilling.

Smage på noget nyt

Men selvom nordfynboerne er nysgerrige på livet under havoverfladen, oplever Storm også, at mange i Otterup er tryghedsmennesker, når det kommer til valg af fisk. Han håber derfor på, at gæsterne får øjnene op for andre typer af fisk.

- Her i Otterup køber man rigtig mange skrubber, så jeg håber, at sådan en aften kan være med til at folk får smagt noget andet end det, som de plejer at købe, siger han.

Ulrik Bieler og Storm håber at kunne udfyldt omkring 70 pladser til fiskeaften, for ambitionen er ikke bare, at denne aften skal blive en succes.

- Vi synes, at det kunne være godt, hvis vi kunne gøre det her til en tradition, så vi for eksempel har to faste fiskeaftener om året.

- Det skal den her fiskeaften være med til at vise os, om der er grundlag for, lyder det fra Ulrik Bieler.

  • Af:

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere