Log ind

Rådhusets kantine bag kullisserne: Når der dagligt skal laves mad til 220

I Middelfarts nye rådhus er der mandskab fra alle de tidligere matrikler under samme tag. Det har betydet særlige køkkenrammer og en opgradering af udstyret.

Middelfart: Hjemmevant slår kantinemedarbejder Kirsten Gramstrup 100 æg ud i en skål. De skal hældes over tærter, der sættes i ovne, som bimler og bamler, når maden har...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
2
Hanne har lavet rådhusmad i 28 år: - Fik du kartofler og frikadeller mandag, fik du det hele ugen indtil fredag

Hanne har lavet rådhusmad i 28 år: - Fik du kartofler og frikadeller mandag, fik du det hele ugen indtil fredag

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere