Log ind

Frem med sabel og østerkniv

  • Frem med sabel og østerkniv
    Det uofficielle mesterskab i åbning af østers havde for nogle år siden deltagelse af blandt andre lokalredaktør Kasper Riggelsen og daværende borgmester Erik Christensen (S). Foto: Yilmaz Polat
  • Frem med sabel og østerkniv
    Det uofficielle mesterskab i åbning af østers havde for nogle år siden deltagelse af blandt andre lokalredaktør Kasper Riggelsen og daværende borgmester Erik Christensen (S). Foto: Yilmaz Polat

Dusinklubben hylder østers som spise ved åbent hus

Nyborg: Når Dusinklubben søndag 22. oktober slår dørene op for det 14. uofficielle fynske mesterskab i åbning af østers og sabling af champagne ved klubbens åbent hus arrangement på Hotel Nyborg Strand, venter der gæsterne endnu en gastronomisk oplevelse ledsaget af ædle vine, skriver klubben i en pressemeddelelse.

På Hotel Nyborg Strand nøjes man ikke blot med en slags hvidvin. Her har hotellets dygtige sommelier sammensat et spændende sortiment af udsøgte hvidvine, som lige passer til de mange forskellige østersretter der præsenteres ved dette arrangement, tilføjes det.

Ud over flere sorter af friske østers naturel serveres der østers med havtorn og salturt, østers med balsamico glaserede løg, østers "bloody mary", gratinerede østers i krydderfrakke, pocheret østers med grøn jordkokkepuré og creme fraise.

Der er friske hvidvins dampede muslinger med sprøde pommes frites. Og til slut et overdådigt ostebord, med skønne ostelagkager, frugttærter m.m.

Det åbne hus indledes kl. 10.30. /EXP

 

 

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere