Log ind

Spillestedet Foderstoffen med ny lokkemad

  • Spillestedet Foderstoffen med ny lokkemad
    1 / 2
    Denne måned vil der med brunch og champagne blive afprøvet helt nye koncepter på spillestedet Foderstoffen. Foto: Birgitte Heiberg
  • Spillestedet Foderstoffen med ny lokkemad
    2 / 2
    Bestyrelsesmedlem Ole Strøm var med til at starte Foderstoffen i 1992. Arkivfoto
Underholdning

I oktober måned vil Foderstoffen præsentere to nye tiltag, der involverer både mad- og drikkevarer, og som skal være med til at lokke et bredere publikum til spillestedet

Rudme: Foderstoffen har med et brunchrock- og et champagneaftensarrangement planlagt et spændende efterår, der skal udvide det eksisterende program og fange et nyt publikum.

- Inde i Odense har Dexter gennem flere år tilbudt brunchkoncerter om formiddagen, og på Foderstoffen blev vi enige om, at det kunne vi da også gøre herude, fortæller bestyrelsesmedlem, Ole Strøm.

Vi er jo nødt til hel tiden at tænke fremad og afprøve noget nyt, og efter hvert arrangement plejer vi at evaluere for at finde ud af, hvad der var godt, og hvad der var skidt

Ole Strøm

Morgenrock

Spillestedet lægger ud med en Brunchkoncert 8. oktober, hvor Peter Sommer & Palle Hjort skal stå tidligt op for at være klar på scenen klokken 10.30.

- Det bliver jo nyt for vores publikum at gå til koncert om formiddagen, og vi håber da på, at der kommer rigtig mange, men som det plejer at være med nye tiltag, skal folk lige vænne sig til det, siger Ole Strøm, der kan se en tiltrængt mulighed for folk til at komme ud og bruge formiddagen på at spise og høre noget god musik.

- Så har man også resten af dagen til at lave alt mulig andet, siger han.

Bobler

28. oktober er det de finere sanser, der skal forkæles, når Foderstoffen lader champagnepropperne knalde.

- Vi blev spurgt af én, der arbejder med champagne, om det ikke var en ide med en champagneaften, og det, syntes vi, kunne være meget sjovt, siger Ole Strøm og oplyser, at det også bliver til en anden pris end den, publikummet er vant til.

- Det er et specielt arrangement, hvor der kommer en kok og laver nogle menuer, så de passer til de forskellige champagner, og bagefter kommer der et jazzband og underholder med musik. Der er jo folk, der synes, det vil være fedt at komme ud og få en eksklusiv aften, hvor man smager på forskellige champagner og får historien bag dem og spiser en lækker middag til, siger han med en forventningsfuld mine.

- Vi er jo nødt til hel tiden at tænke fremad og afprøve noget nyt, og efter hvert arrangement plejer vi at evaluere for at finde ud af, hvad der var godt, og hvad der var skidt, men ellers fortsætter vi med alt det forskellige, som vi plejer, lyder det fra Ole Strøm.

  • Af:

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere