Log ind

På helsetur i middelhavskøkkenet

  • På helsetur i middelhavskøkkenet
    Kom til foredrag om sund middelhavskost i galleriet på Industrien. Arkivfoto: Scanpix
  • På helsetur i middelhavskøkkenet
    Kom til foredrag om sund middelhavskost i galleriet på Industrien. Arkivfoto: Scanpix

Aarup: Salade Nicoise, humus, græske frikadeller med agurkesalat, squashsuppe og broccolitærte med laks. Det er eksempler på middelhavskost, som ikke bare smager godt, men oven i kokkehuen beskytter mod livsstilssygdomme som hjerte-kar sygdomme og overvægt. 

Anne Lise Bergsted viser vejen til et bedre helbred på middelhavskost, når hun gæster Galleriet, onsdag 11. oktober klokken 16. Den uddannede ernærings- og husholdningsøkonom tager udgangspunkt i kost fra Grækenland og Italien, hvor grønsager, bær, frugter, krydderurter, fisk, og olivenolie er vitale ingredienser i hverdagsmaden.

Prisen er 80 kroner og inkluderer kaffe, te og søde kager./EXP

 

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere