Log ind

Opskrift: Hjemmelavet ketchup

  • Opskrift: Hjemmelavet ketchup
    1 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift: Hjemmelavet ketchup
    2 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Det er næsten for nemt at fremstille sin egen ketchup, og man kan godt eksperimentere lidt. For eksempel med røget paprika, lidt chili, tabasco, grønne tomater, gule peberfrugter etc.

Denne udgave er dog helt ren i smagen. Jeg lavede opskriften for sjov en dag, hvor vi lavede hjemmelavede burgerboller og fars til bøffer rørt med chili og worcestershiresauce.

1 kg cherrytomater1 spsk. brun farin 2 tsk. hvidvinseddike 4 tsk. salt 2 tsk. paprika 2 tsk. hvidløgspulver 3 tsk. worcestershiresauce

Halver tomaterne og bring alle ingredienserne i kog. Lad det småsimre i 10 minutter. Afkøl lidt og blend til en jævn masse.

Hæld på rengjorte glas. Holdbarheden er cirka to-fire uger i køleskabet.

 

  • fyens.dk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere