Log ind

Bønnesalat

  • Bønnesalat
    Bønnesalat. Foto: Birgitte Hasholt
  • Bønnesalat
    Bønnesalat. Foto: Birgitte Hasholt

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Kogte havebønner egner sig til en mættende salat med finthakket rødløg og smuldret fetaost. Lad endelig fantasien råde - her har jeg også tilsat brønd­karse, som er en af havens supersunde saftige urter. Man kunne også bruge små bidder kogt kartoffel, soltørrede tomater eller friske cherrytomater. Overhæld med en marinade af balsamicoeddike og god oliven­olie og brug salaten som tilbehør til kød eller fisk eller server den som vegetarret med godt brød til.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Brillante bælge

Brillante bælge

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere