Log ind

Margrethe fik hummer, sandart og rådyrfilet

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret
Sortebro Kro stod for frokosten til dronningen
Odense: Lidt efter kl. 13 satte dronning Margrethe og de indbudte gæster sig til veldækkede borde i Fyns Kunstmuseum.

Odense Bys Museer havde hyret Sortebro Kro til at stå for maden, og her er menuen:

Sandart og dansk hummer bagt i timbale. Dertil æble, selleri, bisque og ærteskud.

Rådyrfilet. Dertil Karl Johan svampe, kvæde, kastanjer, linser, perleløg og portvinssauce.

Sortebro dessert med æble, sorbet, kanel, marengs og vanilje.

Kaffe og fynsk hjemmebag.

Hvidvinen var en 2008 Savigny-les-Baune 1. Cru Blanc, Louis Jadot.

Rødvin: 2005 Pernand-Verglesses 1. Cru Croix de Pierre, Louis Jadot.

Velbekomme.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Dronningens dag i Odense

Dronningens dag i Odense

- Hvis I lukker øjnene, kan I se det

- Hvis I lukker øjnene, kan I se det

Ester fik sit billede af dronningen

Ester fik sit billede af dronningen

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere