Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Smag på verden hos Bellavita

Smag på
verden hos
Bellavita

Annonce:

Sommer ’16 – Kæmpe bestil-tidligt-rabat

Bestil nu – og spar op til kr 1.500!

Det nyåbnede Bellavita har tidligere huset spisested, hvor Nejmeddin Duman har stået bag disken.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Du kan smage på store dele af verden i nyt spisested i jernbanegade

Der er fire af verdens store køkkener at gå i krig med i Bellavita, der i midten af marts slog dørene op i Jernbanegade.

Det er Mehmet Okums og Nejmeddin Duman, der har åbnet restauranten, og det er ikke første gang, at de har drevet forretning i denne bygning.

- Jeg var den første ejer her i 2006. Så rejste jeg til Sverige og åbnede en italiensk restaurant. Nu er jeg tilbage i Middelfart, siger Nejmeddin Duman, der kender Mehmet Okums, da de begge bor i Vejle.

Sammen besluttede de sig for at åbne i Middelfart igen.

- Vi valgte Middelfart, fordi vi kendte byen og kendte ejeren af bygningen her. Vi synes, det er en dejlig by. Her er hyggeligt, siger Mehmet Okums.

Fremover vil Bellavita være kendt for sin kalvekebab, der er lavet efter egen, hjemmelavet opskrift.

- Vi laver også pizza, pasta, tyrkisk og lidt mexikansk mad, siger Mehmet Okums.

Åbent om natten

For de festglade vil der være forfriskninger at hente fredag og lørdag nat, hvor der også vil være udbringning helt til klokken 3.

- Vi har haft en god start, og kunderne begynder så småt at komme. Vi håber, på at vi kan blive her i mange år, og vi håber, at vi i fremtiden kan servere mere forskelligt mad, siger Nejmeddin Duman.

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70