Log ind

Restauratør trodser tv-kok

  • Restauratør trodser tv-kok
    1 / 2
    Morteza Maphour vil ikke længere nøjes med bøffer, som Bo Bechs anbefalede det.
  • Restauratør trodser tv-kok
    2 / 2
    Morteza Maphour fik kniven for struben af stjernekokken Bo bech og satsede 100 procent på møre bøffer. Men omsætningen er faldet 30 procent, og nu sadler den lokale restauratør om.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Middelfart: Morteza Ma­phour, der driver bøfhuset The House of Steaks i Østergade 62, trodser nu stjernekokken Bo Behs anbefalinger og laver om på menukortet og udvider med pizzaer bagt under åben ild i en særlig stenovn. The House of Steaks deltog først på året i tv-udsendelsen ”Med kniven for struben”, hvor Bo Bech kom med en skarp kritik af stedet og fik Maphour til at satse på et smalt udvalg af møre bøffer.

- Det gik meget godt i starten, hvor jeg blev synlig på grund af den megen medieomtale. Men konceptet var forkert. Ingen tvivl om, at Bo Bech er knalddygtig til at lave mad, men han må have troet, det var København. For det kræver virkelig en storbys mange mennesker at satse på så snæver en målgruppe, siger Morteza Maphour, der har drevet restaurant i Middelfart i syv år.

Han besluttede at give Bo Bechs koncept en chance på otte måneder.

- De er ved at være gået, og efter en god start, er omsætningen faldet 30 procent. Derfor er jeg tvunget til at prøve noget nyt, siger Morteza Maphour.

The House of Steaks bibeholder sit navn og fortsætter med tre-fire forskellige bøffer på menukortet. De suppleres med pastaretter og pizzaer bagt i en stenovn varmet op med fyrretræ.Sådan en ovn koster 70.000 kr.

- Jeg har importeret den fra Italien, og der findes ikke mange af samme slags herhjemme, hvis nogen overhovedet, siger Morteza Maphour, der forventer at var klar med det nye koncept 30. august.
  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere