Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Restauratør trodser tv-kok

Restauratør
trodser tv-kok

Artiklen er hentet i arkivet

Middelfart: Morteza Ma­phour, der driver bøfhuset The House of Steaks i Østergade 62, trodser nu stjernekokken Bo Behs anbefalinger og laver om på menukortet og udvider med pizzaer bagt under åben ild i en særlig stenovn. The House of Steaks deltog først på året i tv-udsendelsen ”Med kniven for struben”, hvor Bo Bech kom med en skarp kritik af stedet og fik Maphour til at satse på et smalt udvalg af møre bøffer.

- Det gik meget godt i starten, hvor jeg blev synlig på grund af den megen medieomtale. Men konceptet var forkert. Ingen tvivl om, at Bo Bech er knalddygtig til at lave mad, men han må have troet, det var København. For det kræver virkelig en storbys mange mennesker at satse på så snæver en målgruppe, siger Morteza Maphour, der har drevet restaurant i Middelfart i syv år.

Han besluttede at give Bo Bechs koncept en chance på otte måneder.

- De er ved at være gået, og efter en god start, er omsætningen faldet 30 procent. Derfor er jeg tvunget til at prøve noget nyt, siger Morteza Maphour.

The House of Steaks bibeholder sit navn og fortsætter med tre-fire forskellige bøffer på menukortet. De suppleres med pastaretter og pizzaer bagt i en stenovn varmet op med fyrretræ.Sådan en ovn koster 70.000 kr.

- Jeg har importeret den fra Italien, og der findes ikke mange af samme slags herhjemme, hvis nogen overhovedet, siger Morteza Maphour, der forventer at var klar med det nye koncept 30. august.

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70