Log ind

Ny Burger King: Tre gymnasiegutter var de første gæster

  • Ny Burger King: Tre gymnasiegutter var de første gæster
    1 / 5
    Mikkel Mørkholt Nielsen (t.v.), Mads Werner Jelling og Magnus Lykke Jørgensen var de første gæster i Burger King på Skovsvinget i Middelfart, som åbnede tirsdag. Foto: Nils Mogensen-Svalebøg.
  • Ny Burger King: Tre gymnasiegutter var de første gæster
    2 / 5
    Restaurantchef er Tina Simonsen (t.h.), som inden åbningen var i samtale med blandt andre borgmester Steen Dahlstrøm og plan- og byggechef Jørgen Knudsen. Foto: Nils Mogensen Svalebøg.
  • Ny Burger King: Tre gymnasiegutter var de første gæster
    3 / 5
    Steen Dahlstrøm glædede sig over, at der er kommet nye arbejdspladser til hans kommune. Foto: Nils Mogensen Svalebøg.
  • Ny Burger King: Tre gymnasiegutter var de første gæster
    4 / 5
    Der bliver kamp om fastfood-kunderne i Middelfart, efter Burger King er kommet til. Foto: Nils Mogensen-Svalebøg.
  • Ny Burger King: Tre gymnasiegutter var de første gæster
    5 / 5
    Burger King-restauranten ligger på et areal, som Vejdirektoratet tidligere ejede. Foto: Nils Mogensen Svalebøg.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag formiddag åbnede Burger King restaurant nummer 43 i Danmark. Den ligger på Skovsvinget i Middelfart.

Middelfart: Tre gutter fra Middelfart Gymnasium var de første, der tirsdag formiddag kunne sætte tænderne i en Whopper, da Burger King åbnede en ny restaurant på Skovsvinget i Middelfart.

- Den er rigtig, rigtig god, sagde Mikkel Mørkholt Nielsen, som sammen med Mads Werner Jelling og Magnus Lykke Jørgensen ellers burde have været til erhvervsøkonomi.

- Vi havde set inde på Facebook, at de kørte en lille konkurrence. Man kunne komme op og sige "Whopper" ved kassen, og så fik man en gratis. Så vi tænkte: "Hvorfor ikke", fortalte Magnus Lykke Jørgensen.

Den nye restaurant er Burger King nummer 43 i landet og den 14., som selskabet King Food står bag.

32 medarbejdere er blevet ansat under ledelse af restaurantchef Tina Simonsen, som tidligere har drevet Burger King-restauranter i Røde Kro og Silkeborg, og derudover er hun også chef for kædens spisested i Kolding Syd.

Hun fortæller, at der har været rift om jobbene.

- De er ansvarsbevidste og super motiverede, fortalte Tina Simonsen, mens hendes personale var ved at gøre det sidste klar inden åbningen, som borgmester Steen Dahlstrøm (S) også deltog i.

Sundt med konkurrence

Tina Simonsen sætter pris på beliggenheden - tæt på motorvejen og med udsigt over Lillebælt - og så gør det ikke så meget, at hun også kan se over til konkurrenten McDonald's, som ligger få hundrede meter derfra.

- Det er sundt med konkurrence, for det gør, at vi skal sørge for at have en lige så høj standard som hos dem, sagde hun.

Restauranten på Skovsvinget holder åbent hver dag fra klokken 10 til 23.

  • Skovrider_Henrik_(2015)_016

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere