Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Ejer skal drive Grøften: Køkkenchefen tager over på Middelfart-restauranter

Ejer skal drive Grøften:
Køkkenchefen tager over
på Middelfart-restauranter

Annonce:

Ludomani

Ludomani.Gratis behandling til spilleafhængige og nærmeste pårørende

Køkkenchef Magnus Pedersen overtager driften af både Restaurant Fænøsund og Fænø­sund Marina.
Foto: Henrik Skovrider

Artiklen er hentet i arkivet

30-årige Magnus Pedersen overtager roret efter Jacob Elkjær på Restaurant Fænøsund

Når Jacob Elkjær 1. marts overtager nøglerne til Restaurant Grøften i Tivoli, står der allerede en ny mand klar til at tage over på Elkjær to Middelfart-restauranter, Restaurant Fænøsund og Fænøsund Marina.

30-årige Magnus Pedersen har i forvejen et indgående kendskab til de to restauranter - han er nemlig køkkenchef på Restaurant Fænøsund.

- Jeg føler, jeg har en kæmpefordel efter at have styret køkkenet de sidste seks år og derfor kender stedet og personalet ud og ind, siger Magnus Pedersen.

Endnu ligger det ikke fast, om der bliver tale om en forpagtningsaftale eller et køb.

- Hvis banken vil være med, er både Jacob og jeg enige om, at det bedste vil være, at jeg køber de to restauranter og ejendommene, de drives i. Men det hele er så nyt, at det økonomiske knap er på plads, siger Magnus Pedersen.

Han behøvede kun kort betænkningstid, da mulighed for at blive restaurantejer i torsdags bød sig.

- Middelfart er et knudepunkt, hvor mennesker fra hele Danmark mødes, det styrker vores kundegrundlag. Du finder heller ikke mange restauranter med samme udsigt for de spisende, og så har de en størrelse, der gør dem rentable, uden at man som indehaver mister følingen med driften, forklarer Magnus Pedersen.

Han lover en fortsættelse af stilen på de to spisesteder.

- Jacob har ikke blandet sig meget i køkkenet de sidste par år, så på den front mærker gæsterne ikke nogle ændringer, ligesom vi selvfølgelig holder fast i de selskabsaftaler, der er booket, siger Magnus Pedersen.

30-årige Magnus Pedersen stammer fra Give og bor i dag i Vejle. Han er uddannet kok på Hotel Hedegården i Vejle og har siden været ansat på Hindsgavl Slot, hvor han var med til at udvikle stedets a la carte køkken.

Derefter gik turen til Hotel Eyde i Herning og Fru Larsen i Laurberg.

Ejerskiftet på de to restauranter markeres ved en reception på Restaurant Fænøsund den 17. december klokken 15.

Mere om emnet

Se alle
Kritiske anmeldelser: Fynsk Grøften-ejer vil ikke ændre historisk restaurant

Kritiske anmeldelser: Fynsk Grøften-ejer vil ikke ændre historisk restaurant

Den ene navnestrid er tæt på løsning

Den ene navnestrid er tæt på løsning

Find nyt navn: Ny Fænøsund-ejer truer med retssag

Find nyt navn: Ny Fænøsund-ejer truer med retssag

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70