Log ind

Claus Holm grillede på perronen

  • Claus Holm grillede på perronen
    1 / 2
    Vejrguderne var med Perronen, som fredag fik besøg af Claus Holm. Privatfoto
  • Claus Holm grillede på perronen
    2 / 2
    Tre forskellige salater var på menukortet, da Claus Holm og Co. i fredags lavede en grilllmenu. Privatfoto

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Middelfart: Fredag eftermiddag trillede Claus Holm og hans rullende køkken - med råvarer og grill - ind på Perronen i Middelfart.

Det var en ægte sommer grillmenu, som Claus Holm og de mange hjælpende tilberedte: spareribs, ringriderpølser, majskolber og store, søde orange kartofler og tre forskellige slags salater. Desserten var frugt på spyd med vanilje- og chokoladecreme.

Arrangementet var først og fremmest for de, der til daglig arbejder på Perronen, det vil sige mennesker med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, men også medarbejdere, familie - nogle gange tre generationer - ledsagere og frivillige deltagere.

- Alle lader sig gerne smitte af Claus Holms store entusiasme - mad med kærlighed,  siger en af de unge mænd ifølge en pressemeddelelse fremsendt af arrangøren Pia Becker.

En af de unge kvinder på Perronen, Simone, havde bagt gulerodskage. Den faldt lige i Claus Holms og alle øvrige deltageres smag - og blev nydt, mens planen for tilberedning af grillmad og tilbehør blev lagt. /EXP

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere