Log ind

  • Mira og Thomas fra Nybro Frugt giver opskrifter til æblesæsonen
  • Mira og Thomas fra Nybro Frugt giver opskrifter til æblesæsonen

Artiklen er mere end 30 dage gammel

4 tykke skiver Oltidsrugbrød fra Clausens Bageri i Kerteminde

1 håndfuld rucola salat

2 stykker varmrøget laks fra Boris Fiskehus i Kerteminde

4 stykker sprød bacon

Æble-fennikelslaw:

1 fennikel

2 æbler i tynde både, f.eks. Discovery

1 dl creme fraiche 9 procent

1 tsk. sød sennep

Salt og peber

Skær top og bund af fennikel, halver og fjern stokken. Skær fennikel i så tynde skiver som muligt, brug evt. et rivejern. Læg fennikel i iskoldt vand til de krøller og bliver sprøde.

Rør creme fraiche med sennep og krydr med salt og peber.

Vrid fennikel fri for vand og tør den. Vend æbler og fennikel i dressingen.

Kom rucola på brødet og derefter laks, æble-fennikelslaw og pynt med sprød bacon.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle

Kokkens køkken: Tina og Thomas Nybro, Nybro Frugt i Mesinge

Kokkens køkken: Tina og Thomas Nybro, Nybro Frugt i Mesinge

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere