Log ind

Varmrøget laks som Lei:K laver den

  • Varmrøget laks som Lei:K laver den
    Varmrødet laks, med blandt andet havtornbær, som restaurant Lei:k i Brandts Passage i Odense tænker den.
  • Varmrøget laks som Lei:K laver den
    Varmrødet laks, med blandt andet havtornbær, som restaurant Lei:k i Brandts Passage i Odense tænker den.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Her får du restaurant Lei:K's opskrift på varmrøget laks med urter.

Ingredienser:

250 g varmrøget laks renset for skind og mørk overflade fra rygningen

3 spsk mayonnaise

2 spsk creme fraiche 18%

1 spsk hakket frisk estragon

1 spsk hakket purløg

1 spsk finthakket skalotteløg

1 spsk citronsaft

salt og peber

Sådan gør du:

Alle ingredienser vendes let sammen med en ske, så laksen ikke moses helt som en mousse. Kan laves dagen før og sættes på køl.

Pynt med salat, sprøde rugbrødschips og syltede havtornbær.

Havtornbær er små orange bær, som typisk kan findes ved vestvendte kyster. Har et meget stort indhold af c-vitamin og antioxidanter og kræver lidt sukker for at de kan spises.

#Havtornbær #varmrøgetlaks #laks #leik

Mere om emnet

Se alle
Sådan laver du rugbrødschips af gammelt rugbrød

Sådan laver du rugbrødschips af gammelt rugbrød

Hjemmelavet sandwich-mayonnaise

Hjemmelavet sandwich-mayonnaise

Rimmet kammusling

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere