Log ind

Undgå madspild: Italiensk brødsalat

  • Undgå madspild: Italiensk brødsalat
    Italiensk brødsalat.
  • Undgå madspild: Italiensk brødsalat
    Italiensk brødsalat.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Er hvedebrødet blevet et par dage gammelt og knap så spændende, skal det nemlig bruges alligevel, og italiensk brødsalat er frembragt i en håndevending, fantastisk og mættende.

Lad dig ikke afskrække af, at brødet skal udblødes i vand - salaten er lækker og smækfuld af smag ikke mindst, når den fyldes med solmodne tomater fra drivhuset, saftig agurk og duftende blødbladet grøn basilikum fra frodige krukker.

Ingredienser:

Ikke helt friskt hvedebrød med god krumme

Tomater med masser af smag

Frisk basilikum

Salatagurk

Rødløg

God olivenolie

Hvid balsamicoeddike

Fint havsalt

Skyl og gør grøntsagerne i stand og skær dem i små stykker.

Læg brødet i blød i en skål med koldt vand i et øjeblik. Knug vandet af brødet med hænderne og bland grøntsager og brød i en skål.

Riv basilikumblade i stykker og tilsæt dem.

Hæld et godt skvæt olivenolie over salaten - vend godt rundt og smag samtidig til med hvid balsamicoeddike og havsalt.

Sæt salaten i køleskabet i en times tid. Server salaten pyntet med frisk basilikum.

Varier gerne grøntsagerne. Høvlet parmesanost klæder italiensk brødsalat. Udstenede oliven skåret i små stykker er også lækre at tilsætte.

  • Af:

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere