Log ind

To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det

  • To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det
    1 / 8
    To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det.
  • To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det
    2 / 8
    Jacob Elkjær driver sammen med sin hustru, Dorthe Elkjær, Restaurant Fænøsund ved Middelfart. Lejligheden ovenpå restauranten udlejes som hotelværelse.
  • To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det
    3 / 8
    Jacob Elkjær driver sammen med sin hustru, Dorthe Elkjær, Restaurant Fænøsund ved Middelfart.
  • To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det
    4 / 8
    Jacob Elkjær driver sammen med sin hustru, Dorthe Elkjær, Restaurant Fænøsund ved Middelfart. Lejligheden ovenpå restauranten udlejes som hotelværelse.
  • To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det
    5 / 8
    Jacob Elkjær driver sammen med sin hustru, Dorthe Elkjær, Restaurant Fænøsund ved Middelfart. Lejligheden ovenpå restauranten udlejes som hotelværelse.
  • To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det
    6 / 8
    Jacob Elkjær driver sammen med sin hustru, Dorthe Elkjær, Restaurant Fænøsund ved Middelfart. Lejligheden ovenpå restauranten udlejes som hotelværelse.
  • To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det
    7 / 8
    Jacob Elkjær driver sammen med sin hustru, Dorthe Elkjær, Restaurant Fænøsund ved Middelfart. Lejligheden ovenpå restauranten udlejes som hotelværelse.
  • To slags kalv med asparges, forårsløg og peberrod som Jacob Elkjær laver det
    8 / 8
    Jacob Elkjær driver sammen med sin hustru, Dorthe Elkjær, Restaurant Fænøsund ved Middelfart. Lejligheden ovenpå restauranten udlejes som hotelværelse.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sprængt kalvespidsbryst koges eller braseres i omkring 5-6 timer til det er mørt.

Kalvemørbrad steges rosa. Enten stegt hel ved 80 grader eller som medaljoner.

Nye grønne asparges, små gulerødder og forårsløg ordnes.

Det hele anrettes som ønsket, og friskrevet peberrod drysses over spidsbrystet.

Cremet sauce serveres dertil med nye kartofler vendt i brunet smør og persille.

Pyntes med timian og kørvel.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere