Log ind

Syltet unghane med løgskaller og estragonmayo af Jacob Ingemann

  • Syltet unghane med løgskaller og estragonmayo af Jacob Ingemann
    1 / 2
    Syltet unghane med løgskaller og estragonmayo af Jacob Ingemann.
  • Syltet unghane med løgskaller og estragonmayo af Jacob Ingemann
    2 / 2
    Jacob Ingemann er kok og ejer Eatmosfære.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Til fem personer

Syltet unghane

2 Unghanebryster rulles stramt i film uden skind.

Koges i letsaltet vand i ca. 15 min.

Syltelage

½ liter eddike og ½ liter sukker koges op med et laurbærblad.

Unghanebrysterne syltes i minimum 2 dage i syltelagen på køl.

1 rødløg skæres i tynde både og overhældes med 2 dl kogende syltelage. Sættes på køl i til dagen efter.

Estragonmayo

1 pasteuriseret æggeblomme piskes med lidt salt og 1 tsk citronsaft.

1 dl olie tilsættes i tynd stråle.

Smages til med salt og friskkværnet peber samt friskhakket estragon.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere