Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:

Sådan laver du
rugbrødschips
af gammelt
rugbrød

Annonce:

Vejlemark Persiske Tæpper.

Ægte tæpper. Byens største udvalg i Kelimtæpper.

Sådan laver du rugbrødschips af gammelt rugbrød
Rugbrødschips af gammelt rugbrød.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Har man høns, har man altid henrykte aftagere af gammelt brød, hvilket min hønseflok nyder godt af jævnligt. Alligevel føles det rigtigt at bruge brødet til sidste krumme i køkkenet.

Rugbrødschips er et hjemmelavet alternativ til købte snacks. Rugbrødschipsene smager fantastisk, de er knasende sprøde, rugbrødet er sundt - dog sætter ristning, fedt i form af olie og salt ernæringsstandarden ned i karakter.

Du skal bruge:

En rest rugbrød

God olivenolie

Velsmagende flagesalt

Sådan gør du:

Skær med en god kniv rugbrødet i ultratynde skiver. Jeg opbevarer mit rugbrød i køleskabet, hvilket også letter arbejdet med at frembringe tilpas tynde skiver til rugbrødschipsene.

Skær de tynde brødskriver ud i firkanter, pensl med lidt god olivenolie, og læg rugbrødsfirkanterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Rist rugbrødsfirkanterne i en forvarmet ovn - 250 grader varmluft til brødet er gyldent og sprødt. Vær opmærksom på, at bagning af de tynde skiver kun tager ganske få minutter.

Tag chipsene ud af ovnen, drys med flagesalt og server.

Mere om emnet

Se alle
Hjemmelavet sandwich-mayonnaise

Hjemmelavet sandwich-mayonnaise

Rimmet kammusling

Varmrøget laks som Lei:K laver den

Varmrøget laks som Lei:K laver den

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70