Log ind

Sådan laver du din egen sylte

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Sylte er en af de få ting, som du faktisk selv kan lave med et godt resultat. Allégårdens slagter kommer her med sin opskrift på sylte

Ingredienser:

2 kg. nakkefilet

40 gr. grov salt

5 gr. hvid peber

1/2 dl. eddike

3-4 dl. kogesuppe

2/3 blade husblads

1/2 revet løg

Sådan gør du:

Nakkefiletten skæres i grove stykker.

Stykkerne kommes derefter i en gryde med vand og salt.

Kødet koges, til det er mørt, i cirka 1,5-2 timer. Når kødet er kogt, kommes det i en skål og findeles lidt med en grydeske. Herefter blandes peber, løg og eddike i. 3-4 dl af kogelagen røres sammen med opblødt husblas.

Hele massen røres sammen og kommes i en form eller skål og køles af.

Massen må gerne stå nogle timer i køleskab inden servering. Sylten er nu klar til brug.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Sylt ikke sylten

Sylt ikke sylten

Lej en kok eller mad ud af huset

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere