Log ind

Sådan laver du Thomas Pasfalls urtecruste

  • Sådan laver du Thomas Pasfalls urtecruste
    Thomas Pasfall laver urtecruste.
  • Sådan laver du Thomas Pasfalls urtecruste
    Thomas Pasfall laver urtecruste.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Her får du Thomas Pasfalls cruste lavet på ramsløg med smør og brød eller rasp.

En cruste er smør blandet op med rasp eller brødkrumme og krydderier eller urter, og derefter frosset ned.

Du skal bruge:

Hvis du ikke har en blender, kan du hakke urterne og røre dem op med smør og brød.

Herefter rulles crusten tyndt ud mellem to stykker bagepapir - helst af den type, som er fri for giftige fluor­stoffer - og kommes i fryseren.

Inden servering hakkes det ønskede stykke cruste af og lægges på tallerkenen.

Retten serveres oven på crusten, som smelter og bliver til en smørsovs.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Thomas Pasfalls grøntsagsfrikassé med rygeost og knas

Thomas Pasfalls grøntsagsfrikassé med rygeost og knas

Thomas Pasfalls grillede multe med asparges, vinaigrette og ramsløg-cruste

Thomas Pasfalls grillede multe med asparges, vinaigrette og ramsløg-cruste

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere